2. jouluk. 2021Koulutettu asiantuntijaraati tuottaa luotettavaa tietoa tuotteen ominaisuuksistaToisinaan on tärkeä ymmärtää tarkasti, miten raaka-aine tai valmistusprosessi vaikuttaa tuotteen aistittaviin ominaisuuksiin, miten tuote...
17. syysk. 2021Ilmoittaudu Aistilan kuluttajatutkimusrekisteriin!Haluatko olla mukana kehittämässä uusia tuotteita ja palveluja? Aistilan ja Turun yliopiston tutkimuksiin osallistujana vaikutat...
2. elok. 2021Aistilan uutiskirje: TutkimusympäristötAistilan tutkimuspalvelut tuottavat aistilähtöistä kuluttajaymmärrystä tuotekehityksen, markkinoinnin ja laadunhallinnan tueksi....
13. heinäk. 2021Näkyykö vastuullisuus elintarvikepakkauksissa?Elintarvikkeiden vastuullisuus on yksi vahvimmin kasvavista trendeistä ja pakkauksissa käytetyistä väitteistä. Euroopassa ja...
7. kesäk. 2021Mintel: TrendikatsausPandemiavuosi on tuonut tullessaan muutoksia ihmisten ruokatottumuksiin ja käyttäytymiseen. Kuluttajat haluavat entistä enemmän...
6. huhtik. 2021Aistijaprofilointi arvioijaryhmän kehittämiseenHenkilöstön aistit ovat tuotekehityksen tärkeä resurssi. Aistien toiminnan testaaminen on nyt helppoa Aistijaprofiloinnilla....